Accident grav în Otopeni. Doi tineri au murit pe loc, a treia persoană a decedat la spital VIDEO

Un grav accident a avut loc, vineri seara, în Otopeni. Două persoane au murit după ce au lovit cu motocicleta un bărbat care traversa neregulamentar. Pietonul a fost internat în stare gravă, însă acesta a decedat  la Spitalul Elias.

13 apr. 2013, 06:13
Accident grav în Otopeni. Doi tineri au murit pe loc, a treia persoană a decedat la spital VIDEO

Teribilul accident a avut loc pe DN1 în localitatea Otopeni, pe sensul de mers către Ploieşti în jurul orei 22.00.

Cei doi tineri care se aflau pe motocicletă au murit pe loc în urma impactului. Potrivit România TV, ei au încercat să evite un pieton care traversa neregulamentar, chiar dacă în zona există o pasarelă de trecere.

În urma impactului, cele două persoane aflate pe motocicletă, un tânăr şi o tânără, au fost proiectate în stâlpii de protecţie de pe marginea drumului, iar bărbatul care traversa, în partea opusă.

Potrivit informaţiilor, bărbatul de 40 de ani care a vrut să traverseze prin loc nepermis a fost găsit inconştient şi i s-au făcut manevre de resuscitare. Ulterior, el a fost transportat de urgenţă la spital în stare foarte gravă.

Bărbatul nu a supravieţuit însă. Diectorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, a declarat pentru Mediafax că  pietonul lovit de motocicletă a încetat din viaţă din cauza rănilor grave.

Potrivit sursei citate, bărbatul, care a fost rănit grav în accident, a decedat la aproximativ o oră după internare.

Persoana decedată la spital este cea care a provocat accidentul produs vineri seară, după ce a încercat să traverseze neregulamentar.

Traficul rutier pe DN 1 a fost întrerupt zeci de minute, după ce poliţiştii au încercuit perimetrul în care s-a produs accidentul, pentru a face cercetări.