Accident cu scandal în Capitală. Un taximetrist se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Un taximetrist a fost grav rănit, după ce maşina sa a fost lovită în plin de un alt autoturism, în timp ce întorcea fără să se asigure. În urma impactului violent, taximetristul a fost trasportat de urgenţă la spital. Nici celălat şofer nu conducea regulamentar: el avea o alcoolemie de 0,68 mg alcool pur în aerul expirat.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 08:13
Accident cu scandal în Capitală. Un taximetrist se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Condusul imprudent şi sub influenţa alcoolului erau să provoace o tragedie în Bucureşti în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pe Şoseaua Griviţei, un şofer de taxi care a vrut să întoarcă fără să se asigure a fost izbit în plin de o altă maşină al cărei şofer s-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.

Soţia acestuia din urmă s-a mai luat şi la ceartă cu poliţiştii, cu toate că în urma etilotestului a reieşit o alcoolemie de 0,68 miligrame alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost dus la IML pentru recoltarea probelor de sânge.

Taximetristul a fost grav rănit în urma accidentului,  el fiind scos dintre fiare de un echipaj de la descarcerare, înainte de a fi preluat de un echipaj SMURD.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital cu un traumatism cerebral grav, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Pe numele celor doi şoferi se va deschide un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv pentru vătămare corporală.