Accident cu şapte răniţi pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. O persoană este în stare gravă

Şapte persoane au fost rănite joi dimineaţă într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un şofer a aţipit la volan şi a intrat pe contrasens, lovind un alt autovehicul.

RomaniaTV.net
25 iul. 2013, 09:11
Accident cu şapte răniţi pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud. O persoană este în stare gravă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, un şofer de 29 de ani din Bistriţa, care se deplasa pe DN 17 spre Vatra Dornei, se pare că a aţipit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o altă maşină cu numere de Suceava.

În urma impactului, şoferul din Suceava, în vârstă de 47 ani, a fost rănit grav, iar alte patru femei aflate în maşina acestuia au fost rănite uşor. De asemenea, o altă femeie aflată în maşina de Bistriţa a fost rănită uşor, în timp ce şoferul vinovat de producerea accidentului a scăpat aproape nevătămat.

Trei dintre victimele aflate în maşina de Suceava au 19 ani, iar cea de-a patra are 47 ani. Femeia din Bistriţa rănită în accident are 30 ani.

Răniţii au fost preluaţi de echipajele SMURD şi ale Ambulanţei şi transportaţi de urgenţă la spital. Traficul în zonă nu a fost blocat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul.