ACCIDENT în Timiş, provocat de un fazan. Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite VIDEO

Un accident soldat cu cinci victime s-a produs, marţi dimineaţă, în judeţul Timiş. Două maşini s-au ciocnit violent după ce una dintre ele a frânat brusc pentru a evita un fazan care i-a ieşit în cale.

15 ian. 2013, 07:53

Două maşini s-au ciocnit violent pe DN 59 din judeţul Timiş, cinci persoane fiind rănite, potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Timiş, Mirela Drăghicioiu.

Unul dintre şoferi se află în stare destul de gravă, fiind preluat de un elicopter SMURD venit de la Arad, care îl va transporta la Spitalul Judeţean din Timişoara. Din primele informaţii, acesta a suferit traume toracice, iar starea sa este agravată şi de faptul că suferă de astm, informează România TV.

Alte patru persoane, între care un copil de doi ani, aflate în cea de-a doua maşină au fost, de asemenea, rănite, şi urmează să fie transportate la spital de ambulanţele sosite la faţa locului, trei echipaje SMURD şi două de la Ambulanţa Timiş.

Din primele informaţii rezultă că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a frânat brusc pentru că în faţa maşinii a sărit un fazan, iar şoferul din spate nu a mai putut evita impactul.

Traficul rutier este întrerupt pe DN59, între Deta şi Timişoara, la kilometrul 39, pentru ca poliţiştii să poată preleva probe necesare în anchetă, iar în zonă sunt cozi de maşini ce se întind pe câţiva kilometri pe ambele sensuri.