Accident cu o ambulanţă SMURD, la Oradea. Patru răniţi, între care o fetiţă de 6 ani

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă SMURD s-a produs, vineri la prânz, la Oradea. Patru persoane au fost rănite, după ce ambulanţa, aflată în misiune, a fost lovită de un autoturism.

RomaniaTV.net
15 feb. 2013, 12:01
Accident cu o ambulanţă SMURD, la Oradea. Patru răniţi, între care o fetiţă de 6 ani

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, în centrul municipiului Oradea.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, în timp ce se deplasa spre o urgenţă medicală cu semnalele acustico-luminoase în funcţiune, a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu patru persoane rănite, între care şi un membru voluntar al echipajului”, a declarat corespondentului Mediafax locotentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Circumstanţele exacte ale producerii accidentului nu au fost deocamdată stabilite, dar din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri reiese că şoferul unui autoturism a intenţionat să iasă de pe o stradă secundară, dar nu a oprit la indicatorul „Stop” şi a izbit în plin autospeciala SMURD.

În urma impactului, ambele maşini au fost proiectate pe marginea drumului, oprindu-se între un copac şi o casă.

Potrivit poliţiştilor, în autoturism se afla şi o fetiţă de şase ani, care a fost rănită.

Din autospeciala SMURD nimeni nu a mai fost rănit cu excepţia voluntarului, celelalte trei persoane rănite aflându-se în autoturism.

Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii.

Urgenţa medicală spre care se îndrepta echipajul SMURD a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Carambol în Iaşi. O ambulanţă care transporta o gravidă, implicată în accident VIDEO