Abilităţi care dau gata o femeie

Femeilor le plac bărbaţii care au încredere în ei şi în abilităţilor lor şi care pot avea grijă de ei înşisi (atunci când situaţia o cere). De asemenea, femeile apreciază o serie de abilităţi de la cele complexe care le demonstrează masculinitatea la cele emoţionale, care indică partea sensibilă a bărbaţilor.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 19:47
Abilităţi care dau gata o femeie

Orice femeie este plăcut surprinsă să descopere că un bărbat poate să gătească, vrea să gătească şi, prin urmare, ştie ce să facă într-o bucătărie. Nu trebuie neapărat să mergi la cursuri culinare, să cumperi ustensile scumpe sau să pregăteşti cina într-un mod artistic pentru a o da gata. Atât timp cât mâncarea are un gust bun, arată şi miroase apetisant, sigur o vei impresiona. 

Abilitatea de a repara automobilul

Deşi nu toţi bărbaţii sunt înnebuniţi după motoare nu trebui să te mânjeşti cu ulei pentru a impresiona o femeie. De obicei, este de ajuns să menţi maşina în stare de funcţionare, să înlocuieşti un cauciuc şi să ai unele cunosştinte astfel încât să-ţi dai seama care este problema tehnică şi o vei impresiona. Este mai bine aşa decât să ridici capota şi să priveşti la motor ca şi cum ar fi cine ştie ce obiect venit de pe altă planetă.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.