A vrut să şocheze prin noul ei look, dar a fost făcută PRAF de fani. „Nu mai arăţi a femeie”

Giulia Anghelescu a şocat pe toată lumea în momentul în care s-a ras în cap, lăsându-şi doar o creastă, iar miercuri seară a fost în centrul atenţiei la un eveniment monden la care a participat la clubul diplomaţilor.

RomaniaTV.net
30 mai 2013, 15:24

Giulia a fost una dintre cele mai comentate apariţii la petrecerea Viva! de miercuri seară, datorită discrepanţei dintre creasta pe care o are şi rochia din dantelă, extrem de elegantă, pe care a purtat-o. Ţinuta ei a făcut furori la petrecere, iar Giulia a postat şi pe Facebook o fotografie în care îşi arată spatele gol şi „spicul” împletit din creasta de păr pe care şi-a lăsat-o.

Ţinuta nu a fost, însă, tocmai pe placul fanilor, care au spus despre coafura cântăreţei că este „oribilă” şi au lansat comentarii nu tocmai prietenoase la adresa Giuliei. „Parcă eşti scoasă din tomberon„, i-a scris unul dintre prietenii ei virtuali, în timp ce alţii i-au spus cu toată sinceritatea că acesta este „cel mai urât look de până acum” şi că nu mai arată a femeie din cauza noii frizuri.