A vrut să se protejeze de soare, dar s-a trezit DESFIGURATĂ şi aproape OARBĂ din cauza unei creme

Toată lumea recomandă ca atunci când mergi la plajă să iei cu tine şi o loţiune cu factor cât mai ridicat de protecţie solară, date fiind radiaţiile care sunt de la an la an tot mai puternice. O femeie care, conştiincioasă, a folosit o cremă de protecţie, s-a trezit, însă, în mijlocul unui coşmar pe care nu-l va uita prea curând.

RomaniaTV.net
24 iun. 2013, 20:14
A vrut să se protejeze de soare, dar s-a trezit DESFIGURATĂ şi aproape OARBĂ din cauza unei creme

Joanna Stockton este o femeie cu doi copii din Stansted, Essex, care a vrut să se bucure de o zi de plajă cu familia, la Majorca. Doar că viaţa ei s-a transformat în scurt timp într-un coşmar, atunci când, după ce a folosit o cremă de protecţie marca Piz Buin, produsă de Johnson & Johnson, s-a trezit că întreaga faţă începe să i se umfle, în special ochii.

„Am crezut că voi orbi definitiv”, a povestit femeia, după experienţa terifiantă pe care a avut-o. Motivul a fost o reacţie alergică deosebit de violentă, reclamată recent şi de o femeie din Glasgow, dar şi de mulţi alţi utilizatori care au depus plângeri la birourile pentru protecţia consumatorului.

CITEŞTE ŞI: Cele mai frecvente greşeli în utilizarea loţiunilor de protecţie solară

Joanna Stockton, în vârstă de 36 de ani, a început să aibă probleme la 48 de ore după utilizarea cremei Piz Buin, iar acum spune că produsul ar trebui să fie retras de pe piaţă. Ea şi-a pierdut vederea la un ochi şi faţa i s-a desumflat doar după ce i-au fost administrate injecţii cu steroizi şi după o săptămână în care nu a ieşit din casă şi în care a trebuit să suporte dureri îngrozitoare, în condiţiile în care pielea feţei i s-a spart, pur şi simplu, în momentul în care s-a umflat. În plus, după încheierea vacanţei, când credea că totul s-a încheiat, pielea de pe faţă a început să i se cojească de parcă ar fi fost arsă de soare.

Teama cea mai mare a fost însă faptul că şi copiii ei, în vârstă de 3 şi 5 ani, ar fi putut înregistra aceleaşi simptome, întrucât a folosit crema şi pentru ei. „Din fericire, ei nu au avut aceeaşi reacţie”, spune femeia.