A trăit peste şase ani cu o lamă de cuţit de 12 centimetri înfiptă în cap

Un tânăr din Iaşi, în vârstă de 33 de ani, a trăit şase ani şi jumătate cu o lamă de cuţit înfiptă în cap, având lungimea de 12 centimetri. Obiectul ascuţit a fost extras de medici după ce ieşeanul a început să se simtă rău.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 15:54
A trăit peste şase ani cu o lamă de cuţit de 12 centimetri înfiptă în cap

Tânărul s-a prezentat zilele trecute la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, în urma apariţiei unei infecţii la ochiul stâng, potrivit Mediafax. În urma radiografiei, medicii au constatat că pacientul avea o lamă de cuţit de 12 centimetri, înfiptă în cap, între ochiul stâng şi nas. Obiectul a fost extras în urma unei intervenţii chrirugicale.

Ieşeanul spune că nu ştie cum a ajuns obiectul înfipt în capul său, dar presupune că totul s-a petrecut în timpul unei altercaţii pe care a avut-o în vara anului 2005, la o petrecere.

„Am avut atunci o rană, dar nu m-a durut, nu am avut nimic. Am venit la spital, dar medicii nu au observat nimic. Am fost cusut, dar lama a rămas probabil înăuntru. Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat, conflictul s-a petrecut la o petrecere”, a afirmat tânărul respectiv.

Medicul Vasile Costinescu, şeful clinicii ORL din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, a declarat, miercuri, presei că intervenţia chirurgicală a durat o oră şi jumătate şi a fost una dificilă, întrucât exista pericolul apariţiei unei hemoragii. „A fost o intervenţie grea. Vârful lamei de cuţit se afla în zona arterei carotidă internă şi putea provoca o hemoragie foarte puternică”, a spus medicul Vasile Costinescu.

În urma intervenţiei chirurgicale, pacientul se simte bine, însă va mai rămâne internat câteva zile în spital.