A stat cu o avere URIAŞĂ în geantă pentru trei luni fără să ştie: Când am descoperit, am URLAT de bucurie FOTO

O femeie de 36 de ani din Marea Britanie a fost surprinsă să descopere faptul că biletul de loterie pe care îl uitase de trei luni în geantă valora un milion de lire.

30 aug. 2013, 08:33

Lui Jane O’Brien nu i-a venit să creadă că este milionară în lire, după ce un bilet de loterie pe care îl cumpărase cu trei luni în urmă s-a dovedit a fi câştigător, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Bucurie EXPLOZIVĂ. Au câştigat la loterie şi şi-au aruncat casa în aer în timp ce sărbătoreau

Tânăra a fost la un pas să piardă premiul, loteria din Marea Britanie având un termen de 180 de zile pentru ridicarea premiului. Inedit este faptul că femeia a vrut să îşi facă ordine în geantă, când a descoperit biletul mototolit. Astfel, a intrat pe internet şi a verificat biletul, dar a fost atât de surprinsă că este câştigător încât a verificat cifrele de mai multe ori.

Citeşte şi O bunicuţă s-a îmbogăţit după ce a câştigat la loterie de DOUĂ ori în trei luni

Am verificat biletul de mai multe ori. Am ajuns în punctul în care scriam câte o cifră pe rând să fiu sigură că nu greşesc. Era un număr de telefon pe spatele biletului şi am sunat. I-am spus femeii: „Sper că nu vă pierd timpul, dar cred că am câştigat un milion de lire”. Apoi femeia a spus: Este OK, puteţi să ţipaţi acum. Am sărit ca nebuna prin toată bucătăria„, a povestit câştigătoarea.