A slăbit aproape de 80 de kilograme după un incident jenant în avion. Află ce s-a întâmplat FOTO

O tânără obeză a fost atât de ruşinată după un incident jenant la bordul unui avion încât a reuşit să slăbească 76 de kilograme după ce s-a întors din călătorie.

RomaniaTV.net
04 aug. 2013, 12:13

Holly Hatfield, în vârstă de 23 de ani, era nerăbdătoare să ajungă acasă de la Berlin, la Aeroportul East Midlands din Marea Britanie, în iulie anul trecut, după terminarea studiilor sale pentru diploma de masterat în orașul german.

Dar ea a fost umilită atunci când s-a aşezat pe scaun și a descoperit că trebuie să se mute din cauza dimensiunii ei, și pentru că avea nevoie de o prelungire la centura de siguranţă.

Holly cântărea aproape 150 de kilograme şi purta dimensiunea 28 la haine.

Ea a reuşit între timp să slăbească şi să ajungă la dimensiunea 12 la haine. Holly a slăbit aproape jumătate din greutatea corporală şi a ajuns să cântărească 74 de kilograme.

„Am fost întotdeauna corpolentă, dar incidentul de pe cursa EasyJet a fost catalizatorul pentru a lua în cele din urmă măsuri pentru a slăbi,” a spus Holly, din Belper, Derbyshire, potrivit DailyMail.

„Am urcat în avion şi am ocupat un loc la culoar – am ales un loc pe care îl ocupam în mod normal din cauza spațiului suplimentar. Mi-am dat seama în acel moment că am nevoie de o extensie la centura de siguranță, dar când am cerut asta unei însoțitoare de zbor, aceasta mi-a explicat că, deoarece stau pe ultimul rând, ei nu nu pot folosi extensii. Apoi însoţitoarea a întrebat o doamnă în primul rând din fața mea dacă poate să facă schimb de locuri. Ea avea un loc liber lângă ea”, a povestit Holly.

Tot acest calvar a convins-o să slăbească odată ce a ajuns înapoi în Marea Britanie.

VEZI ŞI Un bărbat a slăbit aproape 100 de kilograme după ce s-a blocat într-un turnichet FOTO

Holly a încercat apoi programul LighterLife de gestionare a greutății și a început dieta în august 2012. Ea a primit pachete de alimente special formulate, inclusiv supe, terci de cereale, shake-uri și snack-baruri pe care le-a consumat timp de opt luni, până în aprilie.

Ea a participat, de asemenea, la sesiuni de consiliere şi a făcut înot și cursuri de yoga.

Holly a ajuns la o greutatea actuală în luna mai şi a reuşit să se menţină fără probleme până acum.