A slăbit 81 kg cu ajutorul unei operaţii, dar asta i-a DISTRUS viaţa FOTO

Jen Larsen, în vârstă de 39 de ani, din Utah a povestit că operaţia pe care şi-o dorea toată viaţa pentru a slăbi i-a schimbat viaţa în mai rău şi a împins-o în depresie.

RomaniaTV.net
20 mart. 2013, 08:53

În urmă cu şase ani, femeia cântărea 162 de kilograme şi apelase la tot felul de diete pentru a scăpa de greutatea în plus, însă fără a ajunge la efectul dorit. Într-un final a decis să apeleze la o operaţie de micşorare a stomacului.

„Medicul îmi prezenta rezultatele viitoare în imagini foarte frumoase: ‘Nu ţi-ar plăcea să mergi pe un coridor strâmt şi să încapi. Toţi oamenii graşi ştiu că tot ce este frumos în viaţă li se întâmplă doar persoanelor slabe’ „, a povestit Jen Larsen într-o carte în care povesteşte de ce greutatea visată nu i-a adus viaţa pe care şi-o dorea.

Citeşte şi Pretenţii mari, la 190 de „kile”: Sunt prea grasă ca să muncesc, să-mi plătească statul operaţia!

Operaţia de micşorare a stomacului a decurs ca la carte, iar rezultatele au fost cele prognozate: femeia a slăbit 81 de kilograme, avea mai multă energie şi a scăpat de dureri de genunchi şi de coloană. Totuşi, întregul proces nu a rezolvat depresia prin care trecea şi nici problemele de încredere în sine, scrie Daily Mail.

„Nu eram frumoasă. Am pierdut atâtea kilograme încât nu mă mai puteam uita în oglindă. După ce am mai pierdut alte zeci de kilograme tot ce vedeam în reflecţie era o străină cu aspect bolnăvicios. Purtam mărimea 36, dar uneori eram dezamăgită că nu puteam ajunge la mărimea 32”, afirmă scriitoarea în cartea sa.

Citeşte şi Era prea GRASĂ pentru a-şi ridica fetiţa. Dieta cu care a slăbit 57 de kg FOTO

Jen afirmă de vină pentru lipsa de respect de sine, pentru nemulţumirea faţă de trupul ei, deşi a slăbit extrem de mult, sunt revistele pentru femei care promovează siluetele silfidice.

„Spun că nu există un număr magic de îmbrăcăminte sau o mărime perfectă, dar tot revistele lasă de înţeles că un trup care nu seamănă cu modele Victoria’s Secret este un rebut”, mai spune femeia.

Citeşte şi Ce actriţă arată DEMENŢIAL în costum de baie, după ce a slăbit 10 kg FOTO