A renunţat la carieră pentru droguri şi o viaţă de desfrâu GALERIE FOTO

Cat Marnell este o tânără de 29 de ani care avea un viitor promiţător în faţă, însă, aşa cum se întâmplă cu multe vedete, drogurile reuşesc să le fure minţile şi să le abată de la drumul cel bun.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 08:58

Cat Marnell lucra ca „Beauty Editor” la una dintre cele mai populare reviste din Statele Unite şi era nelipsită de la evenimentele mondene, scrie perfecte.ro. La 29 de ani, se pare că tânăra a renunţat la cariera înfloritoare şi a ales drogurile. Aceasta a fost surprinsă şi de paparazzi pe covorul roşu într-o ţinută vulgară şi cu un machiaj de prost gust.

În prezent, Cat Marnell este o persoană anorexică, dependentă de droguri şi care a renunţat la carieră pentru o viaţă de desfrâu.

În ciuda stilului său haotic, Cat a invitat în apartamentul ei din New York câţiva ziarişti care au dorit să facă un reportaj cu ea. Aceştia au găsit urme ale consumului de droguri şi o mulţime de cărţi despre narcomani şi despre supradoză.

„Prefer drogurile în locul sexului. Întotdeauna a fost aşa. Am refuzat diverse întâlniri cu bărbaţi din cauza asta. Dependenţii de droguri sunt foarte egoişti. Nu sunt o persoană fericită. Sunt narcisistă, dar în acelaşi timp mă urăsc! Ies în oraş, dar nu ca să întâlnesc bărbaţi. Mă duc acolo unde ştiu că găsesc droguri”, a mărturisit Cat.