A rămas PERPLEX când a văzut factura: Puştiul lui a vorbit cu prietena de 2000 de euro într-o lună

Un britanic acuză compania de telefonie mobilă Vodafone pentru că nu a fost anunţat că fiul lui a vorbit la telefon de 1.700 de lire sterline, mai precis, 2.110 euro,  într-o singură lună.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 14:01
A rămas PERPLEX când a văzut factura: Puştiul lui a vorbit cu prietena de 2000 de euro într-o lună

Acesta este totalul de pe o factură de telefonie mobilă, după ce un băiat de 12 ani a vorbit la telefon cu prietena lui timp de o lună. Oscar Rushen a vorbit cu prietena lui în vârstă de 13 ani de 2.110 euro într-o lună (1.700 de lire sterline). Tatău său, Dennis nu şi-a crezit ochilor când a văzut imensa factură, mai ales că aşa ceva nu primise în cei 15 ani de când este abonat la această reţea de telefonie mobilă.

Dennis acuză acum Vodafone de lăcomie. El susţine că trebuia să fie avertizat odată ce convorbirile au depăşit cele 300 de minute gratuite din abonament.

Deşi foloseşte serviciile respectivei companii de 15 ani, Dennis, în vârstă de 65 de ani, care este şi divorţat de mama lui Oscar, spune că vrea să încheie contractul cu Vodafone fără să plătească suma imensă din ultima lună.”Când am văzut suma enormă de pe factură, am crezut că este o greşeală. Dar s-a dovedit că fuseseră făcute mai multe apeluri telefonice pe zi, care duraseră şi 2 ore”, a povestit Dennis.

Cât îl priveşte pe Oscar, adolescentul îndrăgostit lulea fusese fermecat la începutul lunii martie de o fată frumoasă, Charlie, din Banham, comitatul Norfolk, unde locuieşte mama lui. A fost dragoste la prima vedere, dar pentru că el şi Charlie nu se puteau vedea când şi-ar fi dorit, din cauza distanţei mari dintre satele lor, povestea de iubire s-a desfăşurat la telefon. Şi aşa a apărut factura cu incredibila sumă… Iar acum, Oscar şi Charlie „se văd” pe Facebook.