A rămas cu erecţie permanentă după ce a condus o motocicletă

Un bărbat din California (SUA) a dat în judecată reprezentanţa nord-americană a producătorului de motociclete BMW pentru că o tură cu un vehicul al germanilor i-ar fi cauzat o erecţie permanentă, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
01 mai 2012, 15:58
A rămas cu erecţie permanentă după ce a condus o motocicletă

Bărbatul a făcut un test cu o motocicletă BMW din 1993, care a durat patru ore.

Din cauza scaunului cu formă de banană, bărbatul ar fi fost afectat în zona inghinală şi de atunci suferă de priapism, adică erecţie permanentă. Aceasta nu a încetat nici la 20 de luni de la incident, el fiind nevoit să urmeze un tratament continuu pentru a evita probleme grave, scrie „USA Today”.

Henry Wolf a dat în judecată BMW, cerând daune considerabile deoarece consideră că forma scaunului l-ar fi afectat. Acest tip de şei a mai fost subiectul controverselor în trecut, mulţi oameni plângându-se că amorţesc foarte uşor. Nici producătorul scaunului nu a fost iertat, procesul fiind îndreptat şi împotriva Corbin-Pacific.

În acuzaţia depusă la tribunal, Wolf spune că erecţia continuă i-a afectat viaţa, el neputând să se implice în nicio relaţie, fiind traumatizat emoţional şi mental.