A prins în undiţă un RECHIN, însă ceea ce a urmat a lăsat mască O PLAJĂ ÎNTREAGĂ VIDEO

Un incident ciudat a avut loc în cursul zilei de duminică pe o plajă din America, după ce un pescar a prins în undiţă un rechin ciocan. Cu toate acestea, în momentul în care a fost adus la mal, prădătorul a început să fete, numeroşi pui de rechin fiind văzuţi în apă. Din nefericire, rechinul-mamă a murit.

13 aug. 2013, 05:56

Oamenii careu se aflau pe plaja Panama City din Florida au fost martorii unui moment unic, care a fost de foarte puţine ori surprins de o cameră de filmat. Astfel, în timp ce un pescar trăgea la mal un rechin rămas în undiţă, acesta a început să fete, sub privirile uimite ale celor prezenţi, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un scafandru a vrut să SĂRUTE un rechin, dar s-a ales cu 285 de copci VIDEO

Cu toate că oamenii au vrut să trimită animalul marin în larg, acesta a continuat să înoate spre ţărm, din motive necunoscute. La faţa locului au ajuns mai mulţi experţi, dar rechinul nu a mai putut fi salvat, acesta murind câteva ore mai târziu. Chiar dacă mama lor a murit, puii de rechin sunt foarte independenţi şi au scăpat cu viaţă, înptând imediat în larg.

Citeşte şi Descoperire BIZARĂ într-un METROU. Conductorul a rugat pasagerii să PĂRĂSEASCĂ vagonul IMEDIAT

În mod normal, femelele de rechin ciocan nasc între 20 şi 40 de pui, cu o lungime de 70 de centimetri. Experţii au ajuns la concluzia că şocul scoaterii din apă de către pescar a a animalului a dus la o naştere prematură a puilor.