A murit ultimul martor cheie din procesul lui Sergiu Băhăian VIDEO

A dispărut ultimul martor cheie în procesul lui Sergiu Băhăian, condamnat acum trei ani pentru că a ordonat îngroparea mai multor oameni de vii. Adrian Grigoraş a murit în puşcărie şi a fost îngropat la marginea Bucureştiului în cea mai mare taină, spun prietenii acestuia.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 09:10
A murit ultimul martor cheie din procesul lui Sergiu Băhăian VIDEO

Apropiaţii lui Adrian Grigoraş spun că trupul acestuia a fost adus de la închisoare la sfârşitul săptămânii şi, într-o linişte suspectă, a fost imediat îngropat.

„Avea proces zilele următoare. Pe 30, am înţeles. Ne întrebăm şi noi de ce nu a fost mediatizat cum a fost cazul când i-a arestat, cu crimele. De ce nu s-a mediatizat acum moartea lui? De ce în două zile s-a înmormântat? Aşa repede! Au fost maşini de la Constanţa care au filmat cu telefonul”, a spus un apropiat de-al lui Grigoraş.

„Au fost două maşini. Două BMW-uri negre cu geamuri fumurii, de la Constanţa, care au filmat îndeaproape toată înmormântarea, după care au dispărut”, spune un alt prieten.

Prietenii lui Grigoraş sunt scandalizaţi de felul în care ar fi fost tratat amicul lor în penitenciar.

„Am înţeles că îl mutaseră la Rahova şi din surse apropiate am înţeles că l-au mutat chiar cu Băhăian în celulă. Cum este posibil aşa ceva?”, spune o cunoştinţă.

„Din prieteni apropiaţi, din surse sigure, Adrian Grigoraş i-ar fi spus lui Băhăian: „dacă ieşi zilele astea, să ai grijă şi de mine, să mă scoţi la fel! Cum ai ieşit tu, să ies si eu! Altfel, dacă nu ies din puşcărie,o să încep să spun toată povestea, tot ce s-a întâmplat, pas cu pas, cum au fost eliminaţi martorii. Adrian Grigoraş era martor cheie în procesul lui Băhăian. Ăsta-i motivul pentru care e aici unde este”, spune alt prieten.

Familia lui Grigoraş nu vrea să audă de jurnalişti. Cel puţin aşa susţin vecinii care-şi veacul în faţa blocului.

Adrian Grigoraş a murit la 22 de ani. Era unul dintre cei doi locotenenţi ai lui Sergiu Băhăian, care au recunoscut în faţa anchetatorilor că au ucis la comanda acestuia şi au îngropat în ciment trei oameni ai străzii. Grigoraş a fost condamnat pentru omor deosebit de grav. Sergiu Băhăian a primit 26 de ani.

Citeşte şi: „Regizorul morţii”, Sergiu Băhăian, duce o viaţă de lux după gratii

Valentin Şlepac, celălalt complice al său, condamnat pe viaţă, a murit anul trecut, la Spitalul Penitenciarului Jilava.