A murit Richard Street, fost cântăreţ al grupului The Temptations

Fostul cântăreţ al grupului The Temptations, Richard Street, a murit la vârsta de 70 de ani, a declarat CNN văduva sa, Cindy Street.

28 feb. 2013, 15:23
A murit Richard Street, fost cântăreţ al grupului The Temptations

Artistul a murit miercuri la St. Rose Dominican Hospital din Las Vegas din cauza unui cheag pulmonar, scrie agerpres.ro. Street este al doilea fost membru al formaţiei dispărut în cursul acestei luni, după Otis „Damon” Harris, care a murit la 62 de ani.

„S-a luptat cu înverşunare pentru viaţa lui. Este un luptător. Acum dansează sus, în cer, alături de Damon”, a spus Cindy Street.

The Temptations s-a numărat printre grupurile vocale masculine de mare succes în anii 1960 şi 1970, supravieţuind schimbării de membri şi abordând o mare varietate de stiluri. Formaţia era celebră şi prin aranjamentele coregrafice deosebite. Street nu a făcut parte iniţial din grup, căruia i s-a alăturat la începutul anilor 1970 şi cu care a rămas peste 20 de ani, optând apoi pentru o carieră solo.

Printre melodiile de mare succes ale formaţiei se numără „Papa Was a Rollin” Stone’ (1972) şi „Masterpiece” (1973). „Este parte a istoriei muzicii de culoare şi a fost mereu mândru de acest lucru”, a mai spus Cindy Street.