A fost descoperit UNICORNUL MĂRII, o creatură rară, lungă de 30 de metri, care STRĂLUCEŞTE VIDEO

Cercetătorii au descoperit pe coasta din Tasmania o creatură marină extrem de rară, cunoscută sub numele de "Unicornul Mării". Ea trăieşte doar în ape foarte adânci, reuşind să ajungă la dimensiuni uriaşe. Mai mult, ea are proprietatea de a străluci în întuneric.

05 aug. 2013, 13:03

Mai mulţi scafandri au avut o ocazie unică în viaţă, aceea de a filma un specimen din rasa Pyrostremma spinosum în apele din Tasmania. Cu toate că pare un organism omogen, corpul cilindric este format din mii de creaturi mici care se hrănesc cu plancton şi sunt protejate de o membrană, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi MONSTRUL din ADÂNCURI: O creatură CIUDATĂ, lungă de zece metri, a fost descoperită pe o PLAJĂ VIDEO

Animalul este extrem de rar, motiv pentru care este numit şi „Unicornul Mării”. Inedit este faptul că poate ajunge la o lungime de peste 30 de metri şi are capacitatea de a străluci în intuneric, lucru care a atras atenţia cercetătorilor.

Fiecare organism are doar câţiva milimetri şi se poate mişca liber în interiorul tubului cilindric. Micile creaturi sunt conectate printr-un ţesut, lucru care le face să semene cu un singur animal gigantic.

Citeşte şi Creatura misterioasă care seamănă cu o piatră care sângerează FOTO

Este uriaş, arată înfricoşător şi se plimbă prin adâncurile oceanului în aşteptarea scafandrilor care să înoate la unul dintre capetele lui şi să rămână blocat. Posibil. Dar, din fericire, se mişcă foarte încet şi sunt delicate şi pufoase„, a declarat unul dintre scafandrii care au descoperit animalul bizar.