A dezvoltat PERSONALITĂŢI MULTIPLE la câteva ore după ce a contactat un VIRUS: Zici că era POSEDATĂ

O femeie de 31 de ani din Marea Britanie spune că a dezvoltat personalităţi multiple la doar câteva ore după ce a fost infestată cu un virus care i-a atacat creierul provocând meningită. Femeia spune că se comporta ca un zombi, cei din jur crezând că este posedată.

RomaniaTV.net
16 mai 2013, 13:06

Samantha Vaughan, o femeie de 31 de ani din Marea Britanie spune că familia şi asistentele au fost şocate când au realizat că ea dezvoltase personalităţi multiple la doar câteva ore după ce s-a îmbolnăvit de meningită, potrivit Daily Mail.

Meningita este o inflamaţie gravă a membranelor de protecţie care învelesc creierul şi măduva spinării, cunoscute sub denumirea colectivă de meninge. Ea poate fi letală, dar are şi o serie de efecte adverse bizare. Astfel, femeia povesteşte că se comporta ca o persoană posedată, ulterior plimbându-se pe holurile spitalului ca un zombi.

Citeşte şi Prima transmitere a noului coronavirus de om la om. O infirmieră a fost infectată

Era ca şi cum Samantha era posedată. Totul a fost oribil şi foarte înfricoşător. Nu ştiam ce nu este în regulă cu ea şi acest lucru ne-a speriat„, a declarat bunica ei.

Tânăra din Birmingham suferea de meningoencefalită, o formă virală de meningită, dar doctorii au fost frapaţi de faptul că o serie de teste au ieşit negative. Femeia ajunsese să înjure excesiv de mult, să fie violentă şi să aibă pierderi serioase de memorie. Ea a petrecut trei luni de zile pe un pat de spital, motiv pentru care a asimilat prea mult calciu în corpul ei, fiind în imposibilitatea de a se deplasa, având nevoie de încă jumătatea de an pentru a învăţa să meargă din nou.

Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că a mers la mama mea pentru a-i arăta nişte poze din vacanţă. M-am trezit după două luni pe un pat de spital, paralizată, cu o mare cicatrice pe gât. Când m-am uitat în oglindă, abia recunoşteam persoana care se uita la mine. A fost înfricoşător. Doctorii nu au putut să explice de ce am dezvoltat personalităţi multiple, dar mi-au spus că ele au apărut din cauza faptului că am suferit leziuni pe creier de la boală„, a povestit tânăra teribila ei experienţă.

Citeşte şi I s-a spus că NU VA MAI MERGE niciodată, dar a PĂCĂLIT diagnosticul medicilor FOTO

Femeia a avut nevoie de cinci ani de zile pentru a reuşi să fie din nou independentă. În prezent se poate deplasa singură, cu ajutorul cârjelor şi încearcă să ajute alte persoane care sunt în situaţia ei.