A dat foc la casă şi a fugit în pădure. 12 oameni au rămas pe drumuri VIDEO

Incendiu puternic într-o localitate din Suceava. Doisprezece oameni au rămas pe drumuri după un incendiu devastator în localitatea Marginea. Trei gospodării au fost curprinse de flăcări. Două case şi 8 anexe s-au făcut scrum. Focul ar fi fost pus de o femeie, mamă a trei copiii, care a vrut să se sinucidă.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 05:21
A dat foc la casă şi a fugit în pădure. 12 oameni au rămas pe drumuri VIDEO

Femeia, care ar fi pus focul intenţionat, s-a certat cu o seară înainte cu surorile sale. Ea ameninţat că se va sinucide şi că îşi va omorî şi cei 3 copii. A doua zi, femeia a dat foc la gospodărie după care a fugit în pădurea de la marginea localităţii.

„Când am ieşit la poartă deja au început să izbucnească”, a spus un martor.

Incendiul a distrus două locuinţe şi 8 anexe iar alte 3 case au fost ameninţate de flăcări. Pompierii, însă, au reuşit să stingă focul la timp. „La faţa locului am intervenit cu 10 autospeciale pentru stingere. Am reuşit să salvam trei case de locuit, casele de pe direcţia de propagare a incendiului”, a declarat prim adjunctul ISU Suceava, Dan Hoffman.

Localnici spun că scandalurile erau la ordinea zilei între cele 3 surori. Poliţiştii au căutat-o pe femeia care ar fi dat foc la casă, dar nu i-au dat de urmă. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili dacă focul a fost pus intenţionat. Femeia este în continuare căutată în pădure şi în localităţile învecinate.