A căzut de la ETAJUL 14, dar a supravieţuit în mod MIRACULOS. Vezi care a fost SALVAREA lui FOTO

Un bărbat de 28 de ani dintr-un oraş portughez a uimit medicii, după ce a supravieţuit căderii de la etajul 14. Astfel, tânărul a ajuns pe plafonul unei maşini, ceea ce a atenuat impactul. În cele din urmă, victima a ajuns la spital cu un picior rupt, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

26 iul. 2013, 06:57

Un incident ciudat a avut loc în oraşul portughez Quarteira, după ce un tânăr de 28 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc de locuinţe, dar a supravieţuit în mod surprinzător, potrivit The Sun.

Citeşte şi Incident şocant, supravieţuire miraculoasă. O ţeavă i-a intrat 20 cm în cap, dar medicii l-au salvat

Inedit este faptul că bărbatul a avut norocul să aterizeze pe plafonul unei maşini marca Honda Civic, lucru care i-a ameliorat impactul şi i-a salvat viaţa.

Citeşte şi Maşina a fost distrusă, dar ea a supravieţuit în mod MIRACULOS. Vezi cum au găsit-o pompierii FOTO

Accidentul a avut loc în miezul zilei, când locuitorii unui cartier din Quarteira au fost deranjaţi de un zogmot puternic. Când s-au uitat pe geam au observat bărbatul întins pe acoperişul maşinii, având o fractură deschisă la picior. Cu toate acestea, el era conştient şi putea să vorbească în momentul în care a fost luat de urgenţă şi transportat la un spital din apropiere.