A 26-a zi de proteste în Capitală. Zeci de persoane manifestează în ciuda viscolului de afară

Zeci de bucureşteni au înfruntat temperaturile scăzute şi vântul puternic pentru a manifesta în centrul Capitalei pentru a 26-a zi consecutiv. Oamenii cer demisia lui Traian Băsescu şi vor alegeri anticipate.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 15:25
A 26-a zi de proteste în Capitală. Zeci de persoane manifestează în ciuda viscolului de afară

Protestatarii care s-au adunat în Piaţa Universităţii din Capitală spun că vor ieşi în stradă până când cerinţele li se vor îndeplini.

Luni, zeci de persoane au ieşit în centrul Capitalei pentru a sărbători plecarea lui Emil Boc şi pentru a transmite mesaje preşedintelui Traian Băsescu. Ei au spus că aceasta este doar o bătălie câştigată, nu şi războiul pornit împotriva conducerii ţării. „Un război mare se câştigă în bătălii mici”, a spus unul dintre manifestanţii prezenţi la Kilometrul 0.

Manifestanţii au susţinut că plecarea lui Emil Boc de la Palatul Victoria este un lucru bun, însă consideră că şi Traian Băsescu ar trebui să îşi dea demisia. Mulţi dintre protestatari au cerut organizarea de alegeri anticipate şi consideră că la conducerea ţării ar trebui să vină un guvern tehnocrat. În Piaţa Universităţii s-a mobilizat o echipă de jandarmi.

Emil Boc a fost luni la Palatul Cotroceni pentru a depune mandatul Guvernului.