50 cei mai frumoşi oameni din lume, desemnaţi de revista People en Espaniol VIDEO

Ricky Martin, Thalia, Jennifer Lopez, Sophia Vergara şi Gloria Estefan se numără printre "cei mai frumoşi 50 de oameni din lume" conform revistei People en Espaniol. Cele 50 de vedete au luat parte la o fastuoasă ceremonie organizată la New York.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 08:34
50 cei mai frumoşi oameni din lume, desemnaţi de revista People en Espaniol VIDEO

Pe covorul roşu au păşit rând pe rând Thalia, Julian Gil şi multe alte frumuseţi latine. Cântăreaţa mexicană Thalia a uimit ca de obicei audienţa cu ţinuta-i foarte provocatoare, puternic accesorizată.

„Este o bucurie, o onoare să fiu aici. M-am simţit foarte bine pe covorul roşu. Sunt foarte fericită”, a declarat Thalia.

Ricky Martin a păşit pe covorul roşu al galei la numai câteva minute după ce a coborât de pe Broadway, unde a intrepretat rolul lui „Che” în piesa „Evita”.

„Eu cred că revista People en Espanol sărbătoreşte frumuseţea latină şi cultura. Pentru mine este o onoare că m-au ales în acest top şi pentru acest eveniment”, a declarat Ricky Martin.

Cei mai frumoşi bărbaţi din america latină au fost întâmpinaţi cu aplauze.

„Sunt fericit să fiu aici. Este o noapte emoţionantă pentru toţi. Pentru mine este al doilea an consecutiv în care sunt nominalizat şi mi se pare un cadou foarte frumos şi o recunoaştere a multelor ore de muncă şi sacrifgiciilor. Este un premiu foarte important pentru mine”, a precizat Julian Gil, actor şi model argentinian.

„Dacă mă uit în urmă la începuturile carierei mele, îmi amintesc cum mă uitam la astfel de petreceri şi mă întrebam cu ar fi să mergi la aşa o petrecere în New York. Iar acum sunt aici şi este foarte impresionant, aşa că trebuie să nu uit niciodată începutul”, a declarat David Chocarro, fost jucător de baseball, model şi actor argentinian.

People en espanol i-a acordat distincţia de cea mai frumoasă persoană din lume şi prezentatoarei dominicane Charytin Goyco. În vârstă de 62 de ani doamna televiziunii a fost vădit emoţionat de distincţia primită.

„În seara asta petrecem. Vreau să le mulţumesc celor de la People pentru acest premiu”, a spus şi Charytin Goyco, prezentatoare tv, vădit emoţionată.

Pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni s-au numărat şi Jennifer Lopez, Sophia Verga şi Gloria Estefan.