4 motive pentru care Fuego n-ar fi trebuit să ne părăsească

Nu ştiu dacă vă pasă, dar, sin­cer, ar trebui. Sătul de miştourile făcute de mai toţi compatrioţii lui, cantautorul intitulat Fuego s-a retras la Chişinău. Ce nu ştie el, şi e esenţial, e c-ar tre­bui neapărat să se întoarcă. Pentru că ţara are nevoie de el şi de glumele cu Fuego din cau­ză că:

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 10:11
4 motive pentru care Fuego n-ar fi trebuit să ne părăsească

1. Toată lumea poate să facă glume cu Fuego. Pînă şi cel mai oligofren haidamac din curtea şcolii poate să scrie pe Internet glume cu Fuego şi să se simtă umorist isteţ. Oferă tuturor triş­tilor şansa de a crede că sînt amuzanţi, şi e una dintre puţinele chestii care-i bucură şi pe ei.

Citește și: Mulți români spun că vor face Apocalipsa în Bulgaria

2. E numitorul comun al tuturor românilor. Specimen a­nost, românul nu ştie să interacţioneze cu semenii lui, nefiind sigur că subiectele plictisitoare care-l interesează pe el sînt aceleaşi cu subiectele anoste care-l interesează pe un necunoscut. Dar ştie sigur că Fuego e un subiect de interes comun şi poate porni de acolo.

Citește și: Român, dat afară de pe lumea cealaltă, pentru că stătea pe Facebook

3. Omul are nevoie de existenţa unui artist penibil, ca să se simtă bine că s-a făcut muncitor. Cînd ajunge acasă cu spinarea ruptă, corporatistul care respiră pe gură trebuie să se gîndească: „Fac eu 12 milioane pe lună, da’ măcar nu rîde de mine o ţară întreagă, ca de Fuego“. Astfel, el se poate trezi fresh şi în următoarea zi, nederanjîndu-l lipsa de semnificaţie a propriei vieţi.

Citeşte articolul complet pe Caţavencii.ro.