2012, anul catastrofelor naturale. Vezi aici ce se preconizează

Anul acesta vor fi mai multe dezastre naturale şi fenomene extreme, din cauza activităţii solare, dar şi din cauza intensificării proceselor din miezul Pământului.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 08:14
2012, anul catastrofelor naturale. Vezi aici ce se preconizează

Preşedintele Organizaţiei Mondiale pentru Cooperare Ştiinţifică, Elchin Khalilov, avertizează că dezastrele naturale şi evenimentele meteorologice extreme se vor intensifica, iar apogeul va fi atins în 2013-2014, informează Romania TV.

Tsunamiul şi inundaţiile de anul trecut, de pe coasta Japoniei, sunt o încercare a naturii de a-i trezi la realitate pe oameni. “Natura le reaminteşte oamenilor despre pericolul care îi pândeşte. Dar se pare că nici oamenii, nici guvernele nu sunt pregătite să înţeleagă aceste avertismente ameninţătoare”, a spus Elchin Khalilov.

În mai multe locuri din lume se aud sunete neobişnuite, cu emisii acustice de joasă frecvenţă, generate de o mulţime de cauze: cutremure, erupţii vulcanice, uragane, furtuni, tsunami. Specialiştii spun că fenomenul se petrece pentru că energia din interiorul Pământului trece într-o nouă fază activă.

“Până la sfârşitul anului 2012, o să apară o creştere bruscă unor fenomene naturale, precum cutremurele, erupţiile vulcanice şi evenimentele meteorologice extreme, iar un nivel de vârf va fi în 2013-2014”, susţine Elchin Khalilov.