2012, anul nunţilor ca-n poveşti. Care a fost cea mai frumoasă mireasă? GALERIE FOTO

Fără îndoială, cea mai mediatizată nuntă a anului 2012 a fost cea a mezinei preşedintelui Traian Băsescu. Concurenţa a fost însă una serioasă, deoarece mai multe persoane publice au ajuns la altar în ultimele luni. RTV.NET îţi prezintă o GALERIE FOTO cu miresele anului 2012 şi te invită să spui care crezi că a fost cea mai frumoasă.

17 sept. 2012, 06:17

Teo Trandafir s-a căsătorit pe 2 iunie, chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani. Radiind de fericire, Teo, care anul trecut a depăşit momentele grele în care viaţa i-a fost ameninţată de o pancreatită acută, a fost dusă în faţa altarului de Constantin Iosef, un fost rugbyst stabilit în Franţa, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Abramburica a crescut mare. Actriţa Dana Rogoz a devenit în această vară doamna Dragomir. Ea s-a căsătorit la jumătatea lunii iulie cu regizorul Radu Dragomir.

La începutul lunii septembrie, preşedintele României a fost socru mic: mezina sa, Elena Băsescu, s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, alias Syda. La evenimentul care a avut loc la Snagov au fost invitate peste 800 de persoane din lumea mondenă şi politică. EBA a purtat o rochie de mireasă creată de designerul Anca Maxim şi care a costat aproape 4.500 de euro.

La o săptămână după nunta EBEI, a venit rândul lui Sorin Frunzăverde să-şi mărite fata, Sorana, o prosperă femeie de afaceri, care este acţionară la mai multe companii de top din domeniul energiei eoliene. Evenimentul a avut loc la Timişoara. La nunta fiicei vicepreşedintelui PNL cu Florin Ioan Bălănică au fost invitate 850 de persoane, care abia au încăput în trei hoteluri.

Cristina Şucu şi Delia Matache s-au căsătorit şi ele religios în weekendul trecut, ambele cununându-se civil cu aleşii lor în urmă cu câteva săptămâni.

Cristina Şucu şi Vlad Alexandru Ciocârlan au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, pe malul lacului Snagov. Fiica „reginei mobilei”, Cristina Şucu, a purtat o rochie ca de prinţesă şi a venit tocmai din America, fiind o creaţie Vera Wang.

Delia Matache şi omul de afaceri gorjean Răzvan Munteanu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu duminică. Artista a purtat o rochie de mireasă în stil victorian, cu trenă lungă şi voal din dantelă.

Tot în acest an, dar în primăvară, s-a căsătorit şi Nicoleta Luciu. Vedeta şi-a oficializat relaţia cu omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care avea deja patru copii.

O altă artistă, Elena Gheorghe, s-a măritat la începutul lunii iulie, cu alesul inimii sale, Cornel Ene. Cei doi au făcut cununia la o zi după botezul fiului lor, iar la petrecerea ce a urmat au fost invitate 500 de persoane.