16 persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor din Călăraşi

Un număr de 16 persoane implicate într-un conflict de stradă în care au fost folosite arme albe au fost reţinute, joi seară, de procurori, în urma percheziţiilor care au avut loc în localităţile Curcani şi Şoldanu din judeţul Călăraşi.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 18:19
16 persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor din Călăraşi

Cele 16 persoane au fost reţinute după mai multe ore de audieri la Poliţia municipiului Olteniţa, fiind acuzate de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare, distrugere şi blocarea cu intenţie a drumului public.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, inculpaţii urmează să fie duşi în arest, iar în cursul zilei de vineri vor fi prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii şi jandarmii din Călăraşi au făcut, joi dimineaţă, mai multe percheziţii în comunele Curcani şi Şoldanu, la locuinţele unor persoane implicate într-un conflict produs la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Luica.

Astfel, duminică seară între membrii a două familii din comuna Luica a izbucnit un conflict în care au fost implicate ulterior şi rudele acestora din comunele Curcani şi Şoldanu. În scandalul produs pe stradă, suspecţii au folosit arme albe, conflictul fiind aplanat doar după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, care au tras mai multe focuri de avertisment. În urma incidentelor, patru bărbaţi din Curcani au fost răniţi, iar un autoturism a fost avariat.

În urma percheziţiilor, 18 persoane au fost duse la audieri.