1.300 de bucureşteni au fost muşcaţi de maidanezi în doar câteva săptămâni VIDEO

Autorităţile estimează că în oraşele din România sunt aproximativ 20 de mii de haite de câini şi nu există încă o lege care să reglementeze această problemă. Nu trece zi fără un atac al câinilor maidanezi. Sunt înfometaţi, iar când sunt în haită devin extrem de agresivi.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 13:41
1.300 de bucureşteni au fost muşcaţi de maidanezi în doar câteva săptămâni VIDEO

Doar în ultimele zile un băieţel de 6 ani a murit sfâşiat de câini, iar o femeie abia a scăpat cu viaţă după ce a fost atacată de animalele fără stăpân.

Pericolul pândeşte la orice colţ de stradă. O femeie din Arad a simţit pe pielea ei colţii câinilor care au atacat-o din senin. „M-am apărat cu poşeta cât am putut, dar fiind o haită, nu am putut face faţă”, a spus femeia atacată de câini.

Cei mai periculoşi sunt cei care umblă în haite. Este suficient să latre unul singur, apoi, ca la un semnal, cu toţii vor sări pe victimă. Dacă îndrăzneşti să fugi, acest lucru poate fi fatal, atacul lor va fi şi mai îndârjit.

Doar în Bucureşti, 6.500 de oameni atacaţi de maidanezi au ajuns la spital anul trecut. Fenomenul e scăpat de sub control în mai toate oraşele mari ale ţării.

Deputaţii aduc din nou în dezbatere Legea câinilor fără stăpân. După ce un copil a murit la Suceava sfâşiat de un câine, parlamentarii şi-au adus aminte că în Legislativ zace de ceva timp Legea câinilor maidanezi. Ei vor să reia de urgenţă dezbaterile.