1.000 de dolari, cea mai scumpă îngheţată din lume. Vezi ce conţine

Vanilie, ciocolată, fructe exotice, caviar şi mult aur. Nu este vorba despre meniul unei cine perfecte, ci despre ingredientele celei mai scumpe îngheţate din lume. Desertul Golden Opulence Sundae este creaţia unui şef din New York. Pentru 1.000 de dolari, oricine poate gusta din desertul unic.

RomaniaTV.net
13 mai 2012, 09:14
1.000 de dolari, cea mai scumpă îngheţată din lume. Vezi ce conţine

Golden Opulence Sundae este făcută din două sortimente de vanilie extrem de fine din Tahiti şi Madagascar şi cea mai scumpă ciocolată din lume. Pe deasupra, sunt presărate bucăţi de ciocolată rară din Venezuela, caviar dulce, fructul pasiunii, portocală şi migdale învelite în aur.

Îngheţata este servită într-un bol din cristal scump, pe care clienţii îl pot păstra ca amintire şi este decorată cu o floare din aur comestibil.

Aproximativ 50 de oameni vin anual la restaurant pentru a gusta această delicatesă. Restaurantul american este cunoscut şi pentru cea mai scumpă cremă de ciocolată din lume. Desertul este preparat din cacao din peste 14 ţări şi ornat cu foiţă de aur. Preţul este pe măsură: 25.000 de dolari.